Despre noi

Începuturile emisiunii noastre se leagă de fratele Ionel Grecu. El l-a cunoscut pe Dumnezeu în Statele Unite ale Americii, unde plecase de ceva vreme, dar inima sa a rămas la Petroșani, unde avea încă mulți prieteni.

Telus Frigescu, un bun prieten, într-una dintre conversațiile lor, i-a propus realizarea unei emisiuni creștine la televiziunea regională Kapital TV, cunoscând în parte biserica noastră, Filadelfia, și potențialul ei.
Pentru realizarea acestui proiect, Ionel Grecu a luat legătura cu fratele Daniel Nemeș, pastor în biserica Filadelfia din Petroșani.

Au discutat despre realizarea acestei emisiuni, s-au rugat împreună și au crezut în această oportunitate oferită de Dumnezeu pentru a se vesti Evanghelia oamenilor.
Fratele Daniel Nemeș s-a dăruit acestei lucrări cu pasiune și cu toată dragostea pentru Dumnezeu.

A urmat multă muncă și multă rugăciune pentru realizarea acestei emisiuni creștine, pe care am intitulat-o Mesaj Pentru Suflet. Cu ajutorul Domnului, în 28 februarie 2012 a fost difuzată prima ediție a emisiunii noastre, la postul regional Kapital TV, iar de atunci ne puteți urmări în fiecare marți, de la ora 19:00 și în reluare sâmbăta, de la 11:30 și duminica, de la ora 14:30.
Scopul emisiunii Mesaj Pentru Suflet este acela de a vesti cuvântul lui Dumnezeu și de a transmite mesajul Evangheliei tuturor oamenilor, ca să-l cunoască pe Dumnezeu și să se întoarcă la El cu pocăință, pentru mântuirea sufletelor lor.

Dumnezeu să vă binecuvinteze!